Mon ikke du har set og hørt om Leo Vegas før? I hvert fald, så er det enormt eksponentielt voksende casino i Danmark og ikke mange ved det, men de har faktisk også en kæmpe sportssektion som hedder ”Leo Vegas Sport”, hvor du kan spille på en masse super fede sportsgrene, til super skarpe odds.

Leovegas Sport

Hvis du kunne tænke dig en sjov atmosfærisk oplevelse, hvor der er gang i den, gode odds, fede sportsgrene og hurtige udbetaling, så er det helt klart forsøget værd, at prøve Leo Vegas Sport af.

I denne artikel, vil vi kigge nærmere på hvad Leo Vegas Sport kan tilbyde mere specifikt, både i form af sportsgrene, odds, brugerdesign, kundeservice, velkomstbonusser og meget andet. Så hvis du er klar på det, så læs med her i denne anmeldelse. 

Hvilke slags sportsgrene har de hos LeoVegas Sport? 

Hos Leo Vegas Sport tilbyder de alle de klassiske sportsgrene som bl.a.: Fodbold, Esport, Bordtennis, Tennis, Dart, Basketball, Ishockey, Håndbold osv.

De har altså alle de gode sportsgrene hos Leo Vegas Sport. Ja, du kan såvel også spille på politik hvis du har lyst til det, og oddse på hvem der kommer til at sidde på magten i forskellige nationer rundt omkring i verden, eller du kan spille på wrestling rundt omkring i verden og meget andet.

Så hos Leo Vegas Sport løber du ikke tør for sportsgrene, det er helt sikkert. 

Hvordan er oddsene hos Leo Vegas Sport?

Leo Vegas Sport, får leveret deres spilmuligheder af virksomheden Kambi. Det samme gør sider som 888sport og Unibet. Dvs. at oddsene er rimelig meget det samme på disse sider, men det skal ikke være det, som holder dig væk fra at prøve kræfter med Leo Vegas Sport.

LeoVegas Live

Når du oddser på fodbold, kan du oddse meget specifikt på f.eks. hvem der får det første hjørnespark, hvor mange driblinger en bestemt fodboldspiller kommer til at udøve under en kamp og meget andet.

Derfor er der virkelig mange fede spilmuligheder for dig, når du benytter dig af Leo Vegas Sport.

LeoVegas har et meget fint brugerdesign

LeoVegas Sport har et meget fint brugerdesign, som er til at overskue og som henvender sig både til unge såvel som ældre spillere. Deres brugerdesign er dog også meget kompakt, fremfor de andre sider, som har en meget stor platform, med stor fokus på bredden er det hos Leo Vegas Sport mere kompakt, men det behøver ikke at være en ulempe.

Det er jo lidt op til den enkelte hvad man kan lide, men hos Leo Vegas Sport, har de altså fundet ud af, at størstedelen af deres kunder, er vilde med det mere kompakte design.

Med det sagt, så er det stadig super let at finde rundt i de forskellige sektioner, sportsgrene osv. Og se hvor man skal indbetale og hvordan man kan udbetale osv. 

Kundeservice

Leo Vegas har måske nok en af Danmarks bedste og mest stærke og mest troværdige kundeservice overhovedet. Den er meget let tilgængelig og du kan meget nemt komme i kontakt med dem via bl.a. live chat.

Kundeservice

Desuden har de et stort og omfangsrigt hjælpecenter, hvor du kan få svar på de mest stille spørgsmål, som altså også giver en god tryghed. Supporten er for resten 100% dansk. Du kan skrive e-mail til Leo Vegas Sports kundeservice på: support-dk@leovegas.com eller du kan henvende dig til dem på Live chatten.

Desuden kan du få adgang til deres hjælpecenter, ved at klikke på ovenstående link også. 

LeoVegas Sport velkomstbonus

Når du opretter dig hos Nordic Bet, kan du få 1000 kr. i free bet. ” Hvis dit første kvalificerende bet er på 1.000 kr. på en hvilken som helst sportsgren, til odds 1,80 eller højere, modtager du ét freebet til en værdi af 1.000 kr.

Dit matched freebet er gyldigt til live spil fra mobilen. Det kvalificerende bet kan placeres via mobil eller computer. Dit freebet krediteres når dit kvalificerende spil er afgjort. Velkomstbonussen gælder ikke for indbetalinger foretaget med Skrill eller Neteller.

Hvis du placerer et kombinations-bet, skal det samlede odds være til 1,80 eller højere. Du kan slå hul på denne betting bonus!

Konklusion

LeoVegas Sport er en fantastisk god platform, med rig mulighed for at spille med på de fleste sportsgrene du kan finde derude. De har fine odds og et rigtig godt brugerdesign.

Noget af det som gør Leo Sport stærke, er deres super gode kundeservice, som er let at komme i kontakt med bl.a. vha. deres livechat. Du kan oprette dig som bruger i dag på LeoVegas. 

Held og lykke med dit spil. 

Husk at spil ansvarligt.