888sport er den her fantastisk store online væddemålsside hvor man kan spille på sportsgrene som: Fodbold, Golf, Håndbold og alle de andre klassiske sportsgrene. Det er en af de største platforme online, hvor man kan spille på sportsgrene.

888 Sport

888 Sport opererer ikke kun i Danmark men i næsten hele verden, dette er også en af årsagerne til at platformen er så populær. 888 Sport har eksisteret i Danmark siden 2015, hvor de førhen også har været på det danske marked, men har været væk i nogle år, da deres virksomhed ikke var moden nok, til at kunne håndtere det danske marked.

Den måde de kørte deres virksomhed på i mange andre lande, var ikke sådan de kunne køre den i Danmark, samt var der lidt økonomiske problemer med virksomheden også.

Hvilke slags sportsgrene har de hos 888 Sport? 

Ved hver af kampe og begivenheder finder du et af de største udvalg af spil på markedet, inklusive et væld af specielle spil. Således tilbydes det meget store udvalg af specielle spil på stort set alle sportsgrene og ligaer, som allerede har bare lidt opmærksomhed, f.eks.

Via tv-dækning. Du finder alle mulige kampspecialer, spillerspecialer, spil i forskellige margener og over / nedenfor og meget mere. I enhver kamp fra Super League eller Premier League er det ikke usædvanligt at finde over 200 forskellige spil.

Alt i alt er der bare klart mest fokus på fodbold hos 888 sport, som det jo også er hos de fleste andre betting sider. Der er rigtig mange diverse spil du kan spille på de enkelte fodboldkampe, hvilket gør 888 sport super spændende at spille på, fremfor de andre sider. Det har de et øje for hos 888 sport.

Hvordan er oddsene hos 888 Sport?

Det er ikke de højeste og bedste odds du får på markedet, hos 888 Sport, men til gengæld kan du få mange andre høje kvaliteter hos 888 sport. Som f.eks. rigtig mange sportsgrene, et super fedt brugervenligt design og så er oddsene slet ikke dårlige, de er bare mere standard og normale, men intet eksklusivt. 

Hvordan er brugerdesignet hos 888 sport?

Brugerdesignet hos 888 er super fint og fungerer rigtig godt. Et mørkt tema, som er rart for øjnene, når man spiller. Det er til at finde rundt på deres side, der er lidt meget at holde styr på, men det er forholdsvist simpelt.

Det er i hvert fald på ingen måde avanceret at finde rundt på deres side og finde ud af hvor man ser de forskellige sportsgrene, odds, hvor man indbetaler penge osv. Så det er alt i alt rimelig let at finde rundt på siden.

Kundeservice

888 Sport yder dansk support gennem e-mail eller deres online kontaktformular og selvfølgelig via tlf. I Danmark har de telefon support fra kl. 10 til 22 på hverdage og fra kl. 10 til kl. 18 i weekenderne.

Kontakt os

Umiddelbart virker de begrænsede åbninger i weekenderne lidt underligt, da folk oftest spiller mest der. 888port rapporterer faktisk, at de har færre beskeder i weekender fra kunder, end på hverdage.

Du kan kontakte den danske support på dansk, men afhængigt af dagen og klokkeslættet, du kontakter dem, kan du muligvis modtage et svar på engelsk. 

Har 888 Sport nogle gode velkomstbonusser eller lignende? 

Når du opretter dig hos 888 Sport, kan du få 100% i bonusindbetaling, når du indbetaler min. 100 kr., hvis du indtaster bonuskoden ”500BACK”. Først åbner du din konto hos 888sport og indbetaler som det første indskud minimum 100 kr.

888sport_kampagner

Så spiller du 500 kr. på et hvilket som helst marked på over odds 1.5 som dit første bet. Du får 100 % af beløbet tilbage som freebet, hvis du taber bettet.

Konklusion

Alt i alt, så har de forholdsvist godt styr på tingene hos 888 Sport. Deres åbningstider og svarrespons kan være lidt dårlig til tider, men dette burde ikke være et problem ift. Når du skal spille på deres side.

De har en masse gode odds og nogle gode sportsgrene som du kan spille på, så det er bare med at komme i gang. Held og lykke! 

Hvis du er frisk på at prøve det af, så kom i gang.