ThoraxTrainer

ThoraxTrainer® er en dansk opfindelse. Idémændene bag opfindelsen er professionelle skiløbere, der oprindeligt ønskede at bringe langrendssporten indendørs. ThoraxTrainer® er dog så effektiv at mange andre professionelle sportsudøvere har taget metoden til sig og bruger ThoraxTrainer® i deres forberedelser til store konkurrencer samt til optimering af deres teknik, idet ThoraxTrainer® som én af få træningsmetoder styrker din core muskulatur og dermed din stabilitet, samtidig med styrke, kondition og udholdenhed.

Professionelle triatleter, svømmere, cykelryttere og boksere anvender allerede træningsmetoden i dag, som et effektivt værktøj i deres træningsforberedelser. Men ThoraxTrainer kan bruges af alle, der vil være i god form og øge forbrændingen og muskelstyrken.

ThoraxTrainer anvendes også af fysioterapeuter til genoptræning af f.eks. knæ- & rygopererede patienter. Og handicappede – især kørestolsbrugere og blinde – har med ThoraxTrainer fået unikke muligheder for at træne på lige fod med ikke handicappede.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hos os møder du et ungt team af sportsinteresserede medarbejdere med mange års erfaring i sportsbranchen. Kontakt os endeligt hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores mange produkter:   shop@crazysport.dk

+45 97410415

Man - tors     08.00 - 16.00
Fredag           08.00 - 15.00


CrazySport.dk
Niels P Thomsens Vej 3 | DK-7500 Holstebro
CVR: 31327369
shop@crazysport.dk
www.crazysport.dk

Crazysport.dk   Niels P Thomsens Vej 3   7500 Holstebro   CVR 31327369   TLF 97410415   shop@crazysport.dk