Romaskiner

Sidder du og er på udkig efter en romaskine til dit hjem eller til firmaets fitnessrum, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af forskellige romaskiner i rigtig god kvalitet.
Vi fører hele programmet af Kettler romaskiner og andet motionsudstyr og kan derfor tilbyde et stort udvalg af træningsudstyr til super attraktive priser.

En romaskine fra Kettler er en meget pladsbesparende maskine med utroligt mange muligheder. Samtidig med rotræning, har du her mulighed for kvalificeret styrketræning. Romaskinerne er udviklet med centralt træk for at give det perfekte træk.

Vi har billige romaskiner til dig som vil have god kvalitet, til en rigtig skarp pris. Vores store udvalg giver dig også mulighed for at vælge i mellem flere forskellige typer romaskiner, så vi kan derfor tilbyde dig lige den type du er på udkig efter.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Romaskiner >>

En romaskine er et fantastisk motionsredskab, som træner rigtigt mange forskellige muskler i kroppen. Når du træner på en romaskine anvender du alt fra ben til mave, ryg og arme. Desuden tilbyder en romaskine en meget naturtro træning i forhold til at sidde i en rigtig båd på vandet. Det er derudover også en hel del nemmere og sikre, for den sags skyld, for de fleste at tage en ro-tur på romaskinen der hjemme end at skulle ud på vandet i en båd. Langt de fleste romaskiner kan foldes sammen på den ene eller anden måde, så de fylder minimalt i opbevarings plads.
Noget af det eneste du ikke opnår på en romaskine, er træning af din balance, da der ikke rigtigt er nogen bølger.

Der findes flere forskellige typer romaskiner og det er meget smag og behag, hvilken der er bedst. Den mest populære er dog den lidt klassiske romaskine med et lige snore eller kædetræk.

Husk at der altid er gratis levering på romaskine eller hvis du f.eks. gerne vil købe en motionscykel eller en crosstrainer i stedet.
Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hos os møder du et ungt team af sportsinteresserede medarbejdere med mange års erfaring i sportsbranchen. Kontakt os endeligt hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores mange produkter:   shop@crazysport.dk

+45 97410415

Man - tors     08.00 - 16.00
Fredag           08.00 - 15.00


CrazySport.dk
Niels P Thomsens Vej 3 | DK-7500 Holstebro
CVR: 31327369
shop@crazysport.dk
www.crazysport.dk

Crazysport.dk   Niels P Thomsens Vej 3   7500 Holstebro   CVR 31327369   TLF 97410415   shop@crazysport.dk