Om os

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på CrazySport.dk skal du igennem 5 trin. 

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen. 
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelse/betalingsmåde
4. Godkend vores forretningsbetingelser
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Lær os at kende... Her er holdet bag Crazysport.dk

CrazySport.dk er en webshop som blev etableret i 2010. Vi har som målsætning at være Danmarks bedste online Sportsbutik, som tilbyder et bredt og dybdegående udvalg af sports- og fritidsartikler til alle aldre og formål. Crazysport.dk er en del af en stor indkøbsforening, som sikrer os stort udvalg og gode priser til vores kunder. Derfor prøver vi hele tiden at tilpasse vores sortiment efter vores kunders ønsker og behov. 

Det er meget vigtigt for os at du får: 

- En ordentlig service. 
- De kendte mærker til gode priser. 
- Et stort og bredt sortiment. 
- Billige priser på det du skal bruge for at dyrke sport. 
- En hurtig og pålidelig levering
- Vigtigst af alt: En god oplevelse med nethandel.

Vi vil løbende udvikle os efter de efterspørgsler vi bl.a. får ind fra dig. Derfor vil vi meget gerne hvis du/i har ris/ros til vores side, så vi hele tiden kan rette ind efter de ønsker og ændringer der måtte være mulighed for. Desuden bestræber vi os hele tiden på, at have de aktuelle varer til gode priser. Det er Crazysport.dk.
Vil du vide mere om vores juridiske retningslinier, og procedurer for køb, så du kan føle dig sikker ved at handle hos os, så kig under vores Handelsbetingelser.

Mange års erfaring fra Sportsbranchen - Spørg os endelig.

Alle ansatte hos CrazySport.dk kender sportsbranchen ud og ind. Med mange års erfaring, kender vi alt til de forskellige produkter, teknikker og typer som vores produkter findes i. Derfor kan du være sikker på altid at få top professionel rådgivning om de produkter vi sælger. Skulle du brænde inde med et spørgsmål til et produkt, eller rådgivning omkring valg af udstyr og lign. kan du altid ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Ring 97410415 eller send os en mail på: shop@crazysport.dk, vi svarer hurtigt, og kan vi ikke svare på spørgsmålet du måtte have, kontakter vi en af vore mange leverandører, og ringer derefter tilbage til dig.

Virksomhed, Erhverv, Skole, Forening?

Er du en forening, erhverv, skole? Så har vi mange muligheder for at give dig og din virksomhed en spændnede individuelt tilpasset løsning, som passer lige til jer. Vi kan bl.a. tilbyde en lukket webshop, hvor ansatte, elever eks. kan handle med egne udvalgte varer til specialpriser. Uden arbejde for virksomheden og skolen, og ovenikøbet med mulighed for at sætte præg på udvalget. Vi kommer gerne ud og viser et oplæg på en løsning der er tilpasset netop jeres behov. Mulighederne er uendelige, og ingen opgave er for lille eller for stor.
Kontakt os endeligt, for en uforpligtende fremvisning af hvad CrazySport.dk kan tilbyde jer. Har du spørgsmål eller forslag til webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte os på shop@crazysport.dk eller tlf. 97410415

Bliv ven med os på Facebook

Vil du være en del af vores fælleskab? Er du lige så vild med sport som os? Så bliv ven med os på Facebook, og del din passion for sport sammen med os. Så modtager du jævnligt tilbud, konkurrencer og meget andet sjov. Læg gerne selv videoer ud, hvor du måske viser hvorfor du er lige så "Crazy Sport" som os. Se mere på vores profil her: FACEBOOK
Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hos os møder du et ungt team af sportsinteresserede medarbejdere med mange års erfaring i sportsbranchen. Kontakt os endeligt hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores mange produkter:   shop@crazysport.dk

+45 97410415

Man - tors     08.00 - 16.00
Fredag           08.00 - 15.00


CrazySport.dk
Niels P Thomsens Vej 3 | DK-7500 Holstebro
CVR: 31327369
shop@crazysport.dk
www.crazysport.dk

Crazysport.dk   Niels P Thomsens Vej 3   7500 Holstebro   CVR 31327369   TLF 97410415   shop@crazysport.dk