Motionscykler

Med CrazySport.dk's kæmpe store udvalg af motionscykler, har vi med garanti lige præcis en Reebok eller Kettler motionscykel som passer til dine behov - og så er den endda billig!

Vi har billige motionscykler fra Kettler, som passer helt perfekt til ham eller hende, som gerne vil have sin egen motionscykel i hjemmet, men ikke vil ofre alt for meget, men stadig have den bedste kvalitet. Vi fører hele Kettler's store program og kan dermed tilbyde motionscykler som passer til både hjemmet og arbejdet, hvor der måske skal være flere om én motions cykel.

Vi leverer hurtigt og direkte hjem til dig, og skulle du have brug for hjælp til samling af din nye cykel, så kommer vi gerne hjem og hjælper dig. Skal i have en eller flere nye  på din arbejdsplads, så står vi også klar til at hjælpe og kan tilbyde favorable samarbejdsaftaler.

Husk der er FRI FRAGT!

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om motionscykler >>

En motionscykel giver dig total frihed og mulighed for at vedligeholde formen lige præcis, når det passer dig. Alle ved hvor svært det kan være at komme ud at løbe eller cykle hvis vejret er dårlig, og her er en motionscykel den perfekte løsning. Motionscyklen er en af de absolut mest populære træningsmaskiner, når man taler om motionsudstyr.
En motionscykel er utrolig let at anvende og er en rigtig god træningsform for knogler og led, som ikke belastes nær så hårdt, som ved fx løb.  

En motionscykel findes i mange forskellige modeller og størrelser. Så selvom at man kun har meget begrænset plads, kan man stadig finde en motionscykel, som fylder minimalt. En utrolig populær udgave af motionscyklen er spinningscyklen eller en racebike, som de også kaldes. Her er der langt mere fokus på hård og intensiv træning, hvor pulsen virkelig kommer op.

Uanset hvilken motionscykel du er til, så har vi et stort udvalg af motionscykler, du kan vælge i mellem. Vi fører nogle af de bedste mærker i vores kollektion og har dermed motionscykler fra både Kettler og Reebok.
Vi sælger alt fra billige motionscykler, til de dyrere og semi-professionel motionscykler.  

Har du brug for råd og vejledning vedrørende køb af en ny motionscykel, skal du endelig kontakte vores kundeservice, som altid sidder klar til at hjælpe dig. Du kan blot ringe på tlf. 70 25 70 71 eller sende en mail på info@crazysport.dk.

Husk at der altid er gratis levering på motionscykel eller hvis du f.eks. gerne vil købe et løbebånd eller en crosstrainer i stedet.
Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hos os møder du et ungt team af sportsinteresserede medarbejdere med mange års erfaring i sportsbranchen. Kontakt os endeligt hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores mange produkter:   shop@crazysport.dk

+45 97410415

Man - tors     08.00 - 16.00
Fredag           08.00 - 15.00


CrazySport.dk
Niels P Thomsens Vej 3 | DK-7500 Holstebro
CVR: 31327369
shop@crazysport.dk
www.crazysport.dk

Crazysport.dk   Niels P Thomsens Vej 3   7500 Holstebro   CVR 31327369   TLF 97410415   shop@crazysport.dk