Glemt passwordOpret ny bruger
  • Fragt fra 39,-
  • 1-3 hverdages levering
  • Fri fragt over 599,-

Løbebånd

CrazySport.dk har et rigtigt bredt udvalg af gode kvalitets løbebånd, som kan bruges både i hjemmet eller i firmaets fitnessrum.

Vi fører hele kollektionen af Kettler løbebånd, så du er dermed sikker på at alle løbebånd fra os er i utrolig god kvalitet, og ikke rasler fra hinanden. Selv på de billige løbebånd fra Kettler er kvaliteten helt i top, selvom at prisen er helt i bund.

Vi kan også tilbyde top kvalitets løbebånd, som bliver brugt i rigtigt mange fitnesscentre rundt i landet. Vi tilbyder hurtigt levering og super høj service på alle vores produkter.

Skal du have et nyt løbebånd i dit hjem eller måske et nyt løbebånd til dit firmas motionsrum, så står vi altid klar til at hjælpe. Skal du bruge motionsudstyr til et helt fitnessrum på din arbejdsplads, så er vi også klar med en rigtig god pakkeløsning.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om løbebånd

Et løbebånd er et fantastisk træningsredskab til at hjælpe dig med at komme i form eller holde formen vedlige. Med et løbebånd er der ingen dårlige undskyldninger med dårligt vejr eller modvind. Når du løber på et løbebånd, mindsker du desuden også chancen for skader, da underlaget er det samme hele tiden. Derudover er der også stødabsorbering i et løbebånd, som skåner dine fødder og ben mod hårde stød, som du oplever ved fx løb på asfalt.  

Et løbebånd kan også være et rigtigt godt supplement til dine almindelige løbeture i det fri. Men det kan i perioder være meget svært at komme ud at løbe f.eks. i vintertiden. Her er et løbebånd den helt idéelle løsning. Omend et løbebånd naturligvis optager noget plads, så er det ingenting i sammenligning med den gevinst et løbebånd giver dig - nemlig at du kan holde dig i form året rundt. Desuden er mange af vores løbebånd produceret så smart, så de kan klappes / foldes sammen og dermed fylder minimalt.

De løbebånd du kan købe hos os egner sig til brug i både privathjemmet, i motionscentre, og hvor man ellers kunne forestille sig at kunne bruge et godt løbebånd.

Husk også at der er gratis levering på alle vores løbebånd, ligesom der også er gratis levering på alt vores andet motionsudstyr som fx motionscykel og crosstrainer!

Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til produkter eller din ordre, kan du kontakte os på: Info@crazysport.dk eller

70 25 70 71

Man - tors     09.00 - 16.00
Fredag           09.00 - 15.00

CrazySport.dk
Østergade 25 | DK-7600 Struer
CVR: 33884702
info@crazysport.dk
www.crazysport.dk

NYHEDSBREV  |   OM OS  |   HANDELSBETINGELSER  |   FAQ  |   KONTAKT  
Man – tors 9:00 – 17:00  I  Fre 9:00 – 16:00