Crosstrainers

Vil du opgradere din træning og øge din forbrænding, så er en billig crosstrainer måske det helt rigtige valg for dig. Når du træner på en sådan maskine bruger du hele din krop og øger dermed din forbrænding. Derudover er det ikke så belastende for dine knæer at træne på en crosstrainer, som det fx er at løbe.

Vi har et kæmpe udvalg af crosstrainere i alle pris kategorier og fører bl.a. hele den store kollektion af Kettler crosstrainer. Vi har derfor helt sikkert en maskine som passer helt perfekt til dine træningsbehov. Vi har alt fra kompakte og billige, til de helt store og semi-professionelle crosstrainere, som du måske kender fra dit fitnesscenter.
Vi har utroligt attraktive priser på alle vores produkter og leverer hurtigt og nemt direkte hjem til dig eller til dit arbejde, hvis der er tale om en crosstrainer til firmaet.

Skal dit firma have sit eget fitnessrum, så kontakt os på info@crazysport.dk eller tlf. 7025 7071, så udarbejder vi et rigtigt godt tilbud til dig.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Crosstrainer >>

Søger du efter en ny crosstrainer eller er du på udkig efter din allerførste crosstrainer? Uanset hvad, så har vi et af Danmarks største udvalg af crosstrainere til både nybegyndere, øvede og trænede.

En crosstrainer er en af de mest fuldendte træningsmaskiner, hvor du virkelig bruger hele kroppen til din træning. Du får dermed brugt flere muskler i din krop, og din forbrænding er derfor højere end ved almindeligt løb eller hvis du sidder og cykler på en motionscykel.

Når du skal vælge dit nye træningsudstyr, er der mange forskellige parametre, som der tages højde for. Det er rigtigt vigtigt at du køber en crosstrainer, som passer til de krav og behov, som du har til dit træningsudstyr. Pris og kvalitet hænger unægteligt sammen, og mange gange vil du opleve, at få en noget bedre crosstrainer, for blot et lille ekstra beløb. Inden du skal vælge nyt motionsudstyr, bør du have overvejet hvor meget tid du forventer at bruge på maskinen. Regner du med at bruge din crosstrainer 1-4 gange om ugen, vil du fint kunne anvende en crosstrainer til priser mellem 3.000 - 5.500 Kr. Disse maskiner er af en god kvalitet og har som oftest de mest basale og anvendte funktioner i computeren + nogle fastlagte træningsprogrammer, som du kan følge.

Har du en forventning om at anvende din crosstrainer, 4-7 dage om ugen, vil du højst sandsynligt få rigtigt meget glæde ud af, at vælge en crosstrainer i priserne mellem 5.000 - 10.000 Kr. I denne priskategori er maskinerne produceret i en super god og meget robust kvalitet, som virkelig kan holde til at blive brugt til længerevarig træning. Du vil samtidigt også få en mere avanceret træningscomputer, med flere funktioner og træningsprogrammer. Flere af crosstrainerne vil også have større hukommelse, som kan huske træningen fra flere brugere. Flere brugere kan dermed få glæde af maskinen, da den kan huske og gemme deres tidligere træninger.
Skal du bruge en crosstrainer, som et direkte alternativ til det professionelle fitnessudstyr, du finder i dit lokale fitnesscenter, skal du kigge på crosstrainere fra 9.000 Kr. og op efter. Dermed opnår du også en utrolig høj kvalitet på din crosstrainer og dermed også din træning. Træning på en dyrere crosstrainer er noget mere behageligt og gnidningsfrit, hvilket også vil smitte af på din træning.

Alt dette er naturligvis blot en overordnet vejledning og bestemt ikke et regelsæt for, hvordan du må og skal anvende netop din crosstrainer. For selvom at du køber en billigere crosstrainer, kan du også sagtens træne på denne 4-7 dage i ugen.

Er du i tvivl om hvilken crosstrainer, som vil passe bedst til netop dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os for hjælp og vejledning. Du skal blot ringe til os på tlf. 70 25 70 71 eller sende en mail på info@crazysport.dk.

God træning til jer alle!

Tags: Motionsudstyr, Træningsudstyr, Fitnessudstyr, Motionscykler, Løbebånd
Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hos os møder du et ungt team af sportsinteresserede medarbejdere med mange års erfaring i sportsbranchen. Kontakt os endeligt hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores mange produkter:   shop@crazysport.dk

+45 97410415

Man - tors     08.00 - 16.00
Fredag           08.00 - 15.00


CrazySport.dk
Niels P Thomsens Vej 3 | DK-7500 Holstebro
CVR: 31327369
shop@crazysport.dk
www.crazysport.dk

Crazysport.dk   Niels P Thomsens Vej 3   7500 Holstebro   CVR 31327369   TLF 97410415   shop@crazysport.dk