Glemt passwordOpret ny bruger
  • Fragt fra 39,-
  • 1-3 hverdages levering
  • Fri fragt over 599,-
Badmintonbolde
Kategori
7 stk
7 stk
Mærke
4 stk
2 stk
1 stk
Pris
7 stk
Størrelse
5 stk

Badmintonbolde

Når du spiller badminton er det rigtigt vigtigt at have nogle gode og stabile badmintonbolde. Der er ikke noget mere irriterende end at spille med nogle ustabile bolde, som hele tiden går i stykker.

Vi har derfor et godt udvalg af gode kvalitets badmintonbolde. Vi forhandler både fjerbolde og plastikbolde, fra flere forskellige kendte mærker som fx Yonex, Forza og RSL.  

For at få mest mulig glæde ud af dine badmintonbolde, er det også vigtigt at de bliver opbevaret korrekt. Fjerbolde skal helst ligge et køligt og fugtigt sted, da fjerne ellers vil blive tørre og have nemmere ved at knække. Et godt sted kunne fx være i køleskabet eller på badeværelset.

Uanset hvilke badmintonbolde du har brug for, har vi altid gode tilbud og billige priser på hele vores sortiment. Har du brug for mange rør med badmintonbolde, laver vi også gerne et special tilbud til dig. Blot kontakt vores kundeservice.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 299,95
DKK 149,95
Spar DKK 150,00
Køb

Læs mere om badmintonbolde >>

Som tidligere nævnt, findes der to typer bolde til badminton. Der findes både bolde af fjer og nogle af plastik / nylon. Plastikbolde er rigtigt gode til skoler eller motionister, da disse bolde holder bedre en fjerbolde. En plastik bold giver dog heller ikke den samme følelse og fornemmelse, som en fjerbold. Det svarer lidt til at spille fodbold med en plastikbold.

Du opnår langt den bedste spiloplevelse ved at spille med fjerbolde. Fjerbolde har høj præcision og rigtigt fine spille egenskaber. Badminton fjerbolde produceres af fjer fra gæs eller ænder. Gåsefjer er dem som holder bedst, da disse også er de kraftigste. Desto mere ensartede fjer, desto bedre spille egenskaber har bolden.  

Hvis du er en god badmintonspiller, vil du også udentvivl få mest glæde af de gode fjerbolde. Hvis du har hang til ofte at ramme bolden skævt eller måske på fjerene, er det bedre at vælge nogle billigere fjerbolde eller måske overveje plastikbolde, da du vil have størst glæde ud af at spille med disse.

Uanset hvad du har brug for til at spille badminton, står vi klar til at hjælpe dig. Du finder fx også et stort udvalg af gode badmintonsko og badmintonketcherer på vores webshop.
Hos os får du...

...kvalitet fra de bedste mærker til bedste priser og altid god service fra vores engagerede team af sportsentusiaster.

Læs mere om brugen af cookies.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til produkter eller din ordre, kan du kontakte os på: Info@crazysport.dk eller

70 25 70 71

Man - tors     09.00 - 16.00
Fredag           09.00 - 15.00

CrazySport.dk
Østergade 25 | DK-7600 Struer
CVR: 33884702
info@crazysport.dk
www.crazysport.dk

NYHEDSBREV  |   OM OS  |   HANDELSBETINGELSER  |   FAQ  |   KONTAKT  
Man – tors 9:00 – 17:00  I  Fre 9:00 – 16:00